Warta

Biasane, kita asring nemoni kahanan layar ponsel rusak kanthi ora sengaja, sawetara kasus tutup kaca pecah, sawetara layar internal ora ditampilake uga rusak. Perbaikan pihak katelu umume takon sampeyan pengin sing asli utawa sing biasa. Umume, bedane regane ora akeh, yaiku kanggo nuntun sampeyan ngganti sing asli. Nanging apa sampeyan ngerti manawa layar sing diganti iku sing asli? Editor cilik ing ngisor iki mulang babagan cara ngenali layar sing bener lan sing salah.

 

Kaping pisanan, kita bakal ngomong babagan layar njaba sing sederhana. Kaya sing wis diandharake, layar asli saka pabrikan umume minangka rakitan layar. Mula, sing diarani layar eksternal asli arang banget. Bedane sing asli lan sing biasa ing umume perusahaan perawatan yaiku bedane antarane kaca mburi lan kaca biasa, lan ana sawetara layar eksternal asli sing asli.

safdg (1)

 

Umume, layar sing diganti karo mesin Android pancen ora apik. Yen wis rusak, luwih apik maneh. Keahlian mbedakake yaiku menehi perhatian marang kelancaran radian 2,5D ing pinggir layar lan jumlah lapisan saluran minyak. Umume, bagean sing duwe radian 2.5D ing layar eksternal sing ora alus lan alus banget. Regane layar jenis iki antara 80 lan 90. Layar apik mulus lan mulus, Lapisan minyak kandel, nanging regane ora bakal ngluwihi 300 yuan. Yen profiteer njaluk sampeyan njaluk RMB 4500, sampeyan bisa langsung lunga. Sampeyan ora prelu ndandani ing kene. Amarga akeh panjaluk lan rantai pasokan layar eksternal Apple sing sampurna, kualitas layar eksternal apik banget, sanajan bisa dibandhingake karo layar asli, lan regane ora luwih saka 300 yuan.

 

Isih ana akeh layar asli ing pasar kanggo kumpulan layar, sing digawe saka macem-macem saluran khusus. Ana macem-macem jinis layar sing ora asli, kalebu layar tekanan mburi sing diganti piring tutup, layar LCD asli kanthi kabel utawa lampu latar sing diganti, layar tiruan sing dhuwur, lan liya-liyane sawise maca jinis kasebut, sampeyan bisa langsung ngomong babagan katrampilan.

 

Saiki, akeh ponsel sing layar OLED, sing regane regane akeh. Mesthine, rega ganti layar uga larang. Nanging, ana akeh profiteer sing jahat banget sing ora pengin ngganti layar asli kanggo sampeyan, nanging uga diganti nganggo siji LCD layar bahan murah iki, amarga iki bisa diarani nggawe untung, layar malah bisa entuk 500 utawa 600 yuan, ing njaba ora katon, yen nemoni iki, kita bisa njupuk kaca pembesar kanggo diidentifikasi.

 

Setel layar menyang layar putih tanpa teks utawa pola sabisa, lan priksa susunan layar piksel nganggo kaca pembesar. Kaya seri iPhone X lan ndhuwur, akeh unggulan domestik minangka susunan sub-piksel pentale berlian Samsung, kaya ing ndhuwur.

 

Huawei P30 pro lan pasangan 20 Pro minangka susunan "Zhou Dongyu" saka BOE, lan pengaturan pentile biasa LG, kaya sing dituduhake ing gambar ing ndhuwur,

 

LCD Ganti beda banget. Umume sing disusun kanthi susunan RGB standar persegi dowo. Kaya sing dituduhake ing gambar ing ndhuwur, yen sampeyan nemokake yen ponsel sampeyan asline layar OLED lan diganti LCD karo profiteer, sampeyan bisa nggunakake cara iki kanggo langsung golek dhuwit.

 

Cara liya yaiku ngenali apa layar eksternal majelis iki asli, kaya cara ing ndhuwur. Kajaba iku, layar ora bisa luwih dhuwur tinimbang wates sawise ngganti layar. Umumé, Déwan layar sing dudu asli bakal luwih kenthel tinimbang sing asli. Dadi bakal ana kautamaan.

Ing ndhuwur minangka cara kanggo nggawe sampeyan. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.


Wektu kiriman: Aug-18-2020