Warta

Jaman BPM

Ngomong babagan produk iki, sawetara wong mesthi weruh. Nyatane, kanthi temenan, produk iki ora bisa diarani telpon seluler. Peralatan kasebut pisanan muncul ing abad kaping 20, nalika Shanghai dadi kutha pertama sing mbukak stasiun paging. Sawise iku, peralatan BP resmi mlebu pasar China. Minangka fungsi piranti iki, sawetara generasi pasca 80-an sing nggunakake bisa ngerti manawa sampeyan pengin kanca utawa pelanggan ngubungi sampeyan, sampeyan kudu menehi nomer paging sadurunge. Banjur yen kudu ngubungi sampeyan, dheweke bakal nemokake stasiun paging lan ngandhani platform iki babagan nomer sampeyan. Pungkasane, platform bakal menehi informasi, dadi sampeyan entuk Goleki pesen supaya sampeyan bisa golek kios telpon ing cedhak kanggo telpon maneh. Kanthi ndeleng proses iki, kita bisa ngerti manawa komunikasi ing jaman kasebut ora trep banget, lan ora bisa nggayuh fungsi sing tepat wektu.

Era hp

Ngomong babagan bentuk ponsel iki, luwih cedhak karo urip modern kita. Produk iki diproduksi dening Motorola ing taun 1973. Munculé ponsel nuduhake manawa masarakat pancen duwe ponsel. Ing produk iki, ana layar LCD lan sakumpulan tombol. Miturut kesan kita, bisa uga produk iki mung bisa nelpon. Nyatane, duwe fungsi akeh, kayata main game, ngrekam lan MP3.

Mesin iki pisanan muncul ing negara manca, kanthi ijol-ijolan jagad, negara kita uga wiwit ngenalake produk iki. Ing taun 1987, Guangdong dadi pemimpin ing ngrampungake sambungan komunikasi. Sawise produk iki ana ing daratan, mula disenengi masarakat. Nanging, amarga regane larang regane nalika semana, masarakat ngira manawa ana wong sing duwe mesin kasebut, mula bakal dadi wong tani lokal miturut pendapat kita saiki. Mengko, kanthi lakune wektu, produk anyar wiwit katon. Ing taun 2001, ponsel kasebut ngilangi jaman, sing pancen dadi istilah sejarah.

Tekane Era ponsel 2G

Kanthi nambah teknologi, produk ponsel anyar wis katon ing urip kita. Sanajan ponsel sadurunge duwe pinunjul banget kanggo ponsel, volume volume gedhe banget lan ora gampang digawa. Mula, masarakat nggawe ponsel cilik lan entheng. Kajaba iku, ing babagan teknologi komunikasi, masarakat nggawe teknologi 2G. Ponsel semacam iki sing bisa nyambung menyang jaringan 2G bisa nambah sawetara fungsi sing durung ana sadurunge nggunakake jaringan iki, kayata bisa ngirim email lan piranti lunak menyang wong liya. Kanggo jinis ponsel iki, uga ana sawetara merek terkenal, kayata Nokia, sing menehi kesan banget. Roti kasebut misuwur banget ing jaman semana, amarga kualitas ponsel pancen apik banget, sanajan ambruk ing lemah, isih bisa uga utuh.

Ayo dirembug babagan gaya tampilan ponsel semacam iki. Ing babagan tampilan, ana macem-macem desain. Contone, ana gaya push-pull, lan uga ana macem-macem jinis, kayata flip-flop, flip-flop, lan saiki gaya layar skala gedhe, sing beda-beda bisa dipilih wong.

Kawicaksanan lan kekuwatan teka

Kanthi kemajuan teknologi kita, sadurunge wong nggawe jaringan 2G ora bisa nyukupi sarat maneh wong,. Asile, jaringan komunikasi 3G lan 4G wis muncul. Lan karo munculé jaringan kasebut, masarakat ngrancang ponsel kanthi fungsi sing cocog. Iki sing digunakake saiki. Ponsel semacam iki duwe aplikasi sing luwih akeh, kayata ngrungokake lagu lan nonton video.


Wektu kiriman: Aug-18-2020