Kabar

Bahan layar telpon seluler utamane dipérang dadi rong jinis: LCD lan OLED.Sawetara kanca seneng layar LCD, lan sawetara kanca kaya Oled, Apa layar iPhone 13 OLED?

iphone 13 mini kab

Ya, iPhone 13 nggunakake layar Super Retina XDR 6,1 inci, lan padhange layar mundhak 28%, nganti 800 nits lan padhange puncak 1200 nits.Grade IP68 bledug lan banyu bukti,
Kamera mburi dirancang kanthi susunan diagonal.Kaloro model iPhone 13 duwe kamera dual 12 megapiksel ing mburi.Kamera utama yaiku kamera 12 megapiksel f / 1.6 kanthi ukuran piksel 1.7um lan outsole 1/1.7 inci, sing nambah asupan cahya nganti 47%.Lensa ultra-sudhut (5P) yaiku kamera 12 megapiksel sing ndhukung stabilisasi gambar sensor shift.

 

 


Wektu kirim: Jul-08-2022