Warta

Ayo dak takon dhisik

Ponsel biasane dilebokake ing meja nalika ora digunakake,

Apa sampeyan masang layar utawa layar mudhun?

Nanging sampeyan ngerti apa?

Sijine ponsel ing desktop kanthi layar mudhun.

Sampeyan bakal ngerti sebabe sawise maca ing ngisor iki?

Telung kaluwihan layar madhep

Nyegah bledug, layar kontak cair

1. Yen layar diselehake munggah, bakal akeh bledug, sing bakal nggawe layar reget. Layar ponsel lan film sing angel bisa uga gores nalika diresiki.

2. Layar ponsel ngadhepi, banyu, sup omben-omben, lsp. Ora sengaja disuntak ing layar ponsel, sing diarani tindikan jantung.

Mula, nalika ponsel ora digunakake, layar bakal mudhun, bisa ngindhari sawetara kerusakan lingkungan lan manungsa nganti tartamtu.

Nyegah kamera ngunggahake supaya ora ana goresan

Nalika sisih ngarep layar telpon seluler diselehake, kamera cembung ing jejere desktop, sing gampang ngeruk lan ngeruk kamera, sing bakal mengaruhi kualitas foto.

Nglindhungi privasi pribadi

Ponsel diselehake pasuryan. Yen ana wong ing sekitar sampeyan, telpon utawa pesen bisa dideleng wong liya. Yen pawarta kasebut pancen pribadi, pancen isin. Saliyane informasi, yen Alipay lan bank APP ora ditutup, bisa uga disuarake amarga papane positif dipasang ing layar.

Mesthine, nalika telpon ora digunakake,

Kanthi layar mudhun, ana akeh liyane sing bisa ditemokake

Jinis saka

Contone, ora ana pesen pesen ing layar ponsel,

Aku luwih bisa fokus ing sinau lan kerja.

Kajaba iku, yen kanthong ponsel kudu digatekake: disaranake supaya layar diselehake cedhak karo sikil, supaya ora kena nganggo logam njaba lan pojok meja, lan kanthi efektif bisa nyingkiri kemungkinan penyisihan sikil sing disebabake amarga panas batere ing mangsa panas.

Sawise maca, sampeyan ngerti?

Kepiye carane nyelehake ponsel sampeyan?


Wektu kiriman: Aug-18-2020