Babagan Kita

TC minangka perusahaan teknologi profesional sing spesialisasine ing R&D, produksi lan penjualan layar tampilan LCD & OLED kanggo ponsel. Saiki dadi salah sawijining produsen layar utama ing pasar aksesoris ponsel ing China.
TC duwe luwih saka 500 karyawan lan luwih saka 5.000 area lokakarya meter persegi saiki, kabeh kalebu lokakarya bebas debu, suhu terus-terusan lan asor, kalebu luwih saka 1.000 lokakarya 100 lokakarya bebas debu. Perusahaan kasebut duwe tim teknis lan manajemen sing kuwat, kalebu luwih saka 20 anggota tim R&D, ana luwih saka 50 insinyur profesional ing proses, peralatan lan kualitas.

Perusahaan duwe 4 COG otomatis, lini produksi FOG, 5 laminasi laminasi kanthi otomatis, 4 garis backlight assembling otomatis, lan pengiriman produk 800K pcs saben wulan kanthi lengkap, peralatan kanthi otomatis bisa kanthi efektif njamin kualitas lan konsistensi produk.

TC ngetrapake sistem manajemen kualitas sing ketat, wis entuk kapercayan lan pujian saka para pelanggan kanthi teknologi produksi canggih, kualitas produk sing apik lan layanan profesional, lan wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang sing apik karo pabrikan domestik lan manca sing kondhang. Liwat pengujian lan optimalisasi bola-bali, produk TC wis tekan level industri sing utama ing kecerahan tampilan, warna gamut, jenuh, sudut pandang lan indikator liyane.

TC netepi prinsip "layanan profesional kelas kapisan kanggo pelanggan, produk pinunjul mbayar pelanggan", lan prinsip "nglayani sampeyan kanthi sepenuh ati, layanan profesional lan khusus", kita duwe komitmen kanggo nggawe merek TC, lan hak istimewa VIP profesional layanan docking kanggo saben pelanggan, kanthi kemampuan solusi bisnis sing diwasa, lan njaga reputasi apik ing industri sing padha.

TC seneng banget karo kunjungan lan pandhuan, lan ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo sampeyan. Apa sampeyan isih kuwatir babagan kualitas produk? Apa sampeyan isih cepet babagan penjualan produk? Nyuwun masrahake masalahe marang kita. Perusahaan kanthi sabar ngarep-arep riko, lan welcome konsultasi lan dhukungan. Yen sampeyan pengin milih tim profesional, layanan berkualitas tinggi, produk kelas kapisan, apa sing dienteni, hubungi kami! Matur nuwun!

Company Introducti (17)
Company Introducti (16)
Company Introducti (7)
Company Introducti (8)