//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/38fa77631.jpg
//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/banner12.jpg
//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/banner14.jpg
babagan kita

TC is a professional technology enterprise specializing in the R&D, production and sales of LCD&OLED display screen for mobile phone. It is currently one of the major manufacturers of display screen in the mobile phone accessories market in China.

Kumpeni

TC minangka perusahaan teknologi profesional sing spesialisasine ing R&D, produksi lan penjualan layar tampilan LCD & OLED kanggo ponsel. Saiki dadi salah sawijining produsen layar utama ing pasar aksesoris ponsel ing China.

TC has more than 500 employees and more than 5,000 square meters workshop areas right now, all of them are dust-free, constant temperature and humidity workshops, including more than 1,000 square meters 100 class dust-free workshops.

Kumpeni

TC duwe luwih saka 500 karyawan lan luwih saka 5.000 area lokakarya meter persegi saiki, kabeh kalebu lokakarya bebas debu, suhu terus-terusan lan asor, kalebu luwih saka 1.000 lokakarya 100 lokakarya bebas debu.

The company has a strong technical and management team, including more than 20 R&D team members, there are more than 50 professional engineers in processing, equipment and quality.

Kumpeni

Perusahaan kasebut duwe tim teknis lan manajemen sing kuwat, kalebu luwih saka 20 anggota tim R&D, ana luwih saka 50 insinyur profesional ing proses, peralatan lan kualitas.

liyane

produk

Bhinéka
  • Klasifikasi
liyane

BALITA

Bhinéka
liyane
  • Quality

    Kualitas

    Tindakake kualitas utamane lan ngawasi kualitas produk kanthi ketat ing saben proses

  • Certificate

    Sertifikat

    TC ngetrapake sistem manajemen kualitas sing ketat, wis entuk kapercayan lan pujian saka para pelanggan kanthi teknologi produksi canggih, kualitas produk sing apik lan layanan profesional

  • Manufacturer

    Produsen

    TC duwe luwih saka 500 karyawan lan luwih saka 5.000 area lokakarya meter persegi saiki, kabeh kalebu lokakarya bebas debu, suhu terus-terusan lan asor, kalebu luwih saka 1.000 lokakarya 100 lokakarya bebas debu kelas