Produk

Penggantian layar oled hard kanggo iPhone XS MAX

Kauntungan saka layar TC-XS Max Hard Oled:

● Rega langsung pabrik, welcome kanggo ngunjungi pabrik.

● Layar oled hard anyar, ora ana titik padhang / ora ana titik peteng / ora ana swara.

● 100% diuji kanthi ketat siji-siji sadurunge dikirim lan 100% bisa digunakake kanthi apik.

● Kabeh tampilan HD anyar lan asli.

● Tampilan multi-tutul karo teknologi iPS.

● Tampilan nada ture, kejenuhan dhuwur.

● Tampilan gamut amba (P3).

● Tes polarisasi: kabeh malaekat ndeleng pemandangan sing apik.

● Padhang sing dhuwur, kinerja sing cedhak karo OEM.


Detail Produk

Jeneng Produk

Layar sentuh tampilan OLED seluler

Jeneng Merek

TC

Nomer Model

kanggo iPhone XS MAX

Ukurane

6.5 inci

Werna

Ireng

Jinis

Layar OLED + Majelis Digitizer Layar Sentuh

Jaminan

12 Wulan

QC

Pengujian dobel 100% sadurunge dikirim

Pengepakan

Tas Gelembung / Kothak umpluk / Kardus

Panganggone

1.Fix Layar Telpon Broken

2.Nampilake Masalah, Masalah Tutul, Layar lcd Retak

3. Piksel Mati, masalah Warna Salah, lsp.

Babagan pabrik kita:

safdg (1)
safdg (2)

TC duwe luwih saka 500 karyawan lan luwih saka 5.000 area lokakarya meter persegi saiki, kabeh kalebu lokakarya bebas debu, suhu terus-terusan lan asor, kalebu luwih saka 1.000 lokakarya 100 lokakarya bebas debu.

Pabrik kita duwe 4 COG otomatis, lini produksi FOG, 5 laminasi laminasi kanthi otomatis,

 4 garis lampu latar sing dipasang kanthi otomatis, lan pangiriman saben wulan produk 800K pcs, peralatan otomatisasi kanthi efektif bisa njamin kualitas lan konsistensi produk.

Yen sampeyan pengin milih tim profesional, layanan berkualitas tinggi, produk kelas kapisan, apa sing dienteni, hubungi kami! Matur nuwun!

safdg (3)
safdg (4)
safdg (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita