Produk

Ganti layar LCD kanggo iPhone 7G

Kauntungan saka layar LCD TC-7G :

● Rega langsung pabrik, welcome kanggo ngunjungi pabrik.

● Layar LCD anyar, ora ana titik swara sing padhang lan ora ana sing peteng.

● 100% diuji kanthi ketat siji-siji sadurunge dikirim lan 100% bisa digunakake kanthi apik.

● Kabeh tampilan HD anyar lan asli.

● Tampilan multi-tutul karo teknologi iPS.

● Tampilan nada ture, kejenuhan dhuwur.

● Tampilan gamut amba (P3).

● Polarisasi nyoba kabeh penglihatan sing apik.

● Padhang sing dhuwur, kinerja sing cedhak karo OEM.


Detail Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita