Hubungi Kita

Produsen TC

Alamat

Tuojia Industrial Zone, No.34 Baoye Road, Guanghu Street, Longhua District, Shenzhen.

Telpon

Adol: 13510424261

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita